Konya ve Pivot Sulama

N.Yurttaş.mak.1.6Herkes tarafından iyi bilineceği gibi Ülkemizin en geniş arazileri İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunmaktadır. GAP projesinin devreye girmesiyle beraber ,Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Pivot Sulama oldukça etkin bir sulama sistemi olarak kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle, Tigem Ceylanpınar işletmesinde ,Atlantis Pivot Sulama makineleri, tüm rakip firmalardan daha sağlam ve kullanışlı olduğu görülmüştür. Bu bizim için gurur kaynağıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=nqACdUZIOlg

Diğer taraftan özellikle, Ülkemizin yenilikçi ve önder çiftçilerinin büyük çoğunluğunun bulunduğu Konya bölgesi, Pivot sulama açısından tüm bölgelerin önünde gitmektedir. Konya’da Center Pivotlarla beraber Lineer Sulama Makineleri de oldukça fazla kullanılmaktadır. Atlantis Lineer Makinasıyla, tüm rakiplerinden daha üstün olduğu çiftçilerimiz tarafından teyit edilmiştir.

atlantis fabrika-9

 

Bölgede pivotlarla en çok sulanan ürünler;

1-Yoncanın pivotla sulanması,

2-Mısırın pivotla sulanması

3-Buğday-Arpanın pivotla sulanması,

4-Şekerpancarının pivotla sulanması,

5-Ayçiçeğini pivotla  Sulanması,

6-Kanola-Aspirin pivotla sulaması,

7-Pamuk’un pivotla sulanması

https://www.youtube.com/watch?v=970akgE_pmA

atlantis kıfsal kakınma hibe destekli center pivot irrigationhttps://www.youtube.com/watch?v=sTbWWq0h8VI

Sadece Konya ilimizde yüzlerce Pivot Sulama makinemiz çalışmaktadır. Bu ilave olarak, Amerikan ve Arap ve İspanyol firmaların makinelerine yaşamış oldukları sorunlardan ötürü yedek parça ve servis hizmeti de vermekteyiz.

Bir cevap yazın