Center Pivot Sulama Makinelerinin Yararları

 

Mahsulde Maksimum Seviyede Artış Sağlar; Atlantis Center Pivotlarla, İstenilen zamanda, istenilen yerde, istenilen miktarda su ve gübre yada ilaç uygulayarak daha fazla mahsul elde edebilirsiniz.

Ekonomik Uygulama Sağlar; Atlantis Center Pivotlarla, Hassas uygulamalar için, mahsulünüzün direkt kök bölgesine su ve ilaç yada gübre uygulayarak minimum miktarda su yada ilaçla maksimum verim elde edebilirsiniz.

Kolay Kullanım:  Atlantis Center Pivotlarla ,Güçlü, kolay kullanım sağlayan kontrol panelleriyle sulama yöntemi daha kolaydır.

atlantis center pivot-4

Atlantis Center Pivot-1

İşgücü ve Zamandan Tasarruf Sağlar; Atlantis Center Pivotlar,Diğer sulama metodları ile karşılaştırıldığında, Atlantis sulama sistemi, hem işgücünden hem de zamandan tasarruf sağlayarak verimliliği en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur. En Az Bakım ve İşletme Maliyeti Sağlar; Atlantis, sulama makineleri tarlanızdaki yada çiftliğinizdeki kullanımlar için dizayn edilmiş ve üretilmiştir. En kaliteli parçalarla, en kaliteli işçiliklerin bir araya gelmesi sonucu imal edilmiştir. Bu sayede yıllarca kullanabileceğiniz bir sulama makinesidir.

Profesyonel Proje Desteği Sağlar; Atlantis Center Pivot sulama makineleri sizlerin ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılamak üzere, profesyonel bir teknik ekip tarafından projelendirilip üretilmektedir. Projelendirme ve uygulamalarda profesyonel teknik kadro sistematik bir şekilde çalışarak ihtiyaçlarınıza en doğru çözümleri üretmektedir. Aynı zamanda montaj ve satış sonrası tüm teknik servis ve yedek parça ihtiyaçlarınız da en kısa sürede profesyonelce karşılanmaktadır.

Gerekli Finans ve Ödeme Kolaylığı; Atlantis Center Pivot makineleri için ihtiyacınız belirlendikten sonra size en uygun ödeme şekli sunulmaktadır.

Bir cevap yazın